برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی و مجمع سلامت شهرستان زهک
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۰۲ کارگروه سلامت و امنیت غذایی و مجمع سلامت شهرستان زهک با حضور معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری، مدیرشبکه بهداشت و درمان، مدیران و نمایندگان دستگاههای اجرایی عضو کارگروه درمحل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان زهک تشکیل شد .
در این جلسه معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان زهک با تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه گفت : سلامت مردم از مهمترین مقوله های مورد توجه بوده و بایستی با تعامل و همکاری بین مردم و مسئولین، ضمن به حداقل رساندن مسائل و مشکلات این حوزه، برنامه ریزی لازم به منظور ارتقای شاخص های بهداشتی منطقه با توان بیشتری مدنظر قرار گیرد همچنین از دستگاههای اداری شهرستان انتظار می رود با اتکاء به قوانینی که در اختیار دارند بدون چشم پوشی در برابر هر عملی که سلامت شهروندان وامنیت غذایی آنان را تهدید می کند مقابله و برخورد نمایند؛ وی در ادامه بر لزوم هم افزایی دستگاههای اجرایی شهرستان در راستای رفع مشکلات حوزه سلامت شهرستان تاکید نمود . دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در ابتدای جلسه به ارائه گزارش وضعیت بیماری کووید ۱۹ و پوشش واکسیناسیون گروههای سنی پرداخت. مدیر شبکه بهداشت و درمان در ادامه ضمن تشکر از فعالیت های انجام شده و پیگیری مصوبات کارگروه توسط تیم های مربوطه، ارتقای سطح سلامت جامعه را در گروه تعامل و همکاری های همه جانبه مدیران ادارات و نهادهای شهرستان با شبکه بهداشت و درمان شهرستان عنوان نمود.
گفتنی است در این جلسه موضوعاتی از قبیل برنامه نیازسنجی و مداخلات ارتقای سلامت، مشکلات پسماند (زباله) ، فاضلاب و فضولات دامی ، سگ های ولگرد، مشکلات مربوط به دست فروشان و ماهی فروشان، سد معبر و وضعیت نامناسب کشتارگاه دام، برنامه های ابلاغی سالمندان و کودکان و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت .
نظر شما :