برگزاری کلاس آموزشی آیین نامه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ویژه مدیران و متصدیان صنف نانوایی های روستایی در شهرستان زهک
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، در تاریخ ۱۴۰۱/۰۹/۳۰ واحد سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک با حضور نمایندگان ادارات جهادکشاوزی و صمت شهرستان، اقدام به برگزاری کلاس آموزشی ویژه نانوایی داران روستایی نمود. در این کلاس جهت آشنایی مدیران و متصدیان واحدهای صنفی نانوایی مباحث آموزشی شامل بهداشت فردی ، بهداشت ساختمان ، بهداشت وسایل و تجهیزات کار و بهداشت مواد اولیه و همچنین آموزش و راهکارهای لازم در خصوص بهبود کیفیت نان و عدم استفاده از بهبود دهنده ها و مضرات استفاده از جوش شیرین و مواد شیمیایی و عدم استفاده بیش از حد استاندارد از نمک (حد استاندارد ۱ درصد) به حاضرین ارائه گردید .
نظر شما :