حضور پرشور مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان

۱۴ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۴ کد : ۵۲۴۵ خبر داخلی
مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان؛ همگام و همراه با مردم شریف و همیشه در صحنه شهرستان زهک در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی شرکت نمودند . به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، در این آیین که از میدان قدس شروع و تا تجمع در مصلی الغدیر ادامه داشت، مسئولان و کارکنان نهادها، سازمان ها و دستگاههای اجرایی، فرماندهان و نیروهای نظامی و انتظامی، دانشجویان، دانش آموزان، خانواده های معظم ایثارگران و خیل کثیری از مردم انقلابی شهرستان زهک در آن حضور داشتند. مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک نیز همگام و همراه با سایر مردم با شرکت در این راهپیمایی بار دیگر با آرمان‌های امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق نمودند .