برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع "خودمراقبتی در سلامت روان" جهت طلاب حوزه علمیه امام صادق (ع) شهرستان زهک

۰۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۴ کد : ۵۲۰۵ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، در تاریخ ۱۴۰۱/۰۷/۲۶ به مناسبت هفته سلامت روان و در راستای شناسایی و تربیت سفیران سلامت طلبه، واحدهای آموزش و ارتقای سلامت و سلامت روان شبکه بهداشت و درمان اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی " خودمراقبتی در سلامت روان" جهت طلاب حوزه علمیه امام صادق (ع) شهرستان زهک نمود. در این کارگاه کارشناس مسئول آموزش و ارتقای سلامت شهرستان زهک به بیان اهداف کارگاه پرداخت. در ادامه موضوعات آموزشی خودمراقبتی در سلامت روان، اختلالات روانی (افسردگی، استرس، اضطراب، وسواس) و مهارت های زندگی توسط کارشناس سلامت روان ارائه شد .