برگزاری همایش پیاده روی بانوان شبکه بهداشت و درمان زهک به مناسبت هفته سلامت بانوان ایران

۰۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۴ کد : ۵۲۰۴ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، در تاریخ ۱۴۰۱/۰۷/۳۰ به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت بانوان ایران و در راستای ارتقای نشاط اجتماعی و تاکید بر نقش تحرک و فعالیت بدنی در سلامت زنان، شبکه بهداشت و درمان اقدام به برگزاری همایش پیاده روی با شعار " سلامت زنان، بنیان خانواده سالم و جامعه جوان" ویژه بانوان شاغل در ستاد شبکه و مراکز خدمات جامع سلامت نمود. شرکت کنندگان در این مراسم مسیر منتهی به مجتمع تفریحی چاه نیمه را طی نمودند . در پایان مراسم، بانوان شرکت کننده با رعایت شیوه نامه های بهداشتی اقدام به صرف صبحانه سالم نمودند .