برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان زهک
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۹ جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با اولویت واکسیناسیون کووید ۱۹، بیماری سرخک و هفته سلامت (۱۷ لغایت ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱) با حضور مهندس غلامرضا اربابی فرماندار ، دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان و روسا و نمایندگان دستگاه های اجرایی عضو کارگروه در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان زهک برگزار گردید .
در ابتدای جلسه دکتر مجتبی رفیق دوست ضمن بیان خوشامدگویی و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، به تشریح برنامه های اجرایی مدافعین سلامت در ایام نوروز پرداخت و بر لزوم تزریق نوبت سوم و تکمیل واکسیناسیون کووید ۱۹ تاکید نمود و استمرار رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه در شب های قدر و ایام سوگواری شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) را از عموم مردم خواستار شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان در ادامه در خصوص بیماری سرخک و جلوگیری از انتشار این بیماری در جامعه مطالبی را عنوان نمود .
مهندس اربابی فرماندار شهرستان زهک نیز ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، بر اهمیت واکسیناسیون و همچنین رعایت دستورالعمل های بهداشتی جهت پیشگیری از کرونا و همچنین بیماری سرخک تاکید نمودند .
ایشان در ادامه از مدافعان سلامت و دیگر ادارات شهرستان که در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ همکاری داشتند تقدیر و تشکر نمودند و بر ادامه همکاری و اجرای برنامه های مشترک در راستای حفظ سلامت مردم و جامعه تاکید نمودند .
در ادامه کارشناس شبکه بهداشت و درمان گزارش کاملی از وضعیت بیماری کووید ۱۹ ، بیماری سرخک و همچنین شعار و روزشمار هفته سلامت و همکاری ادارات و سازمان ها بر اجرای برنامه های مشترک در این ایام مطالبی را بیان کردند .
نظر شما :