پایان عملیات مرحله اول ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال کودکان زیر ۵ سال در شهرستان زهک

۰۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۳:۲۰ کد : ۴۵۷۵ خبر داخلی
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک از اتمام عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال با پوشش بیش از ۱۰۰ درصدی کودکان زیر ۵ سال در این شهرستان خبر داد . دکتر مجتبی رفیق دوست در این خصوص بیان کرد: با توجه به شرایط خاص جامعه، مرحله اول ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام گرفت . وی با اشاره به پوشش بیش از ۱۰۰ درصدی مرحله اول افزود: مرحله اول عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال که از تاریخ ۲۵ دی ماه به مدت ۴ روز آغاز شده بود با تلاش تیم های سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت و همچنین مشارکت حداکثری مردم پایان یافت. مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک ادامه داد: حدود ۱۲ هزار کودک زیر ۵ سال که شامل کودکان زیر ۵ سال ایرانی و اتباع غیر ایرانی بودند، بر علیه ویروس وحشی فلج اطفال واکسینه شدند و در طی این مدت، تیم های سلامت به درب منازل ۲۲۹۳۵ خانوار ایرانی و غیر ایرانی مراجعه نمودند . او ضمن قدردانی از تلاش و زحمات تمامی کارکنان بهداشتی و داوطلبین سلامت که در این طرح مشارکت فعال داشته اند، گفت: مرحله دوم عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال از ۳۰ بهمن ماه آغاز و تا ۳ اسفند ماه سال جاری ادامه خواهد داشت .