برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان زهک در راستای پوشش حداکثری واکسیناسیون کووید ۱۹

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۶ کد : ۴۳۰۰ خبر داخلی
تعداد بازدید:۲۳۹
به گزارش روابط عمومی شبکه بهدلشت و درمان شهرستان زهک با توجه به اهمیت واکسیناسیون حداکثری گروه های سنی هدف در تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۱ کارگروه سلامت و امنیت غذایی با حضور فرماندار ، مدیر شبکه بهداشت و درمان و مدیران و نمایندگان سایر دستگاه های اجرایی در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان زهک برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان گزارش شاخص های واکسیناسیون کووید ۱۹ به تفکیک گروه های سنی را ارائه نمود. وی در ادامه مجموعه اقدامات انجام گرفته در سطح شهرستان در راستای واکسیناسیون حداکثری جامع بیان و بر لزوم همکاری سایر ادارات شهرستان تاکید نمودند‌. مهندس اربابی فرماندار شهرستان زهک در این جلسه با اشاره به همکاری و هماهنگی کلیه دستگاه های اجرایی شهرستان با شبکه بهداشت و درمان در خصوص پوشش حداکثری واکسیناسیون حداکثری جامعه افزودند ، در راستای ایمنی جامعه در برابر ویروس کرونا و کاهش موارد بستری و مرگ و میر لازم است واکسیناسیون به صورت کامل در سطح شهرستان انجام شود و اجرای کامل این برنامه منوط به اطلاع رسانی دقیق ، آگاه سازی و حساس نمودن جامعه هدف در امر واکسیناسیون کووید ۱۹ میباشد. در ادامه مدیران دستگاه های اجرای مجموعه اقدامات انجام گرفته در راستای پوشش حداکثری واکسیناسیون کووید ۱۹ گروه های هدف ، پیشنهادات و راهکارهای لازم را ارائه نمودند
برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان زهک در راستای پوشش حداکثری واکسیناسیون کووید ۱۹

نظر شما :