دیدار مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی زابل از بیمارستان سیدالشهداء (ع)شهرستان زهک

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۰ کد : ۴۲۹۹ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، در تاریخ ۱۴۰۰/۸/۹ حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای حیدری نسب مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور در بیمارستان سیدالشهداء (ع) از نمازخانه و بخش های مختلف بیمارستان بازدید نمودند . وی در این بازدید بر نقش سلامت معنوی مدافعین سلامت و توجه به نیاز معنوی بیماران در بخش های مختلف تاکید نمودند و همچنین در خصوص استفاده از طرح سلامت معنوی در فضای مجازی توصیه های لازم را ارائه نمودند . دکتر مجتبی رفیق دوست رئیس بیمارستان سیدالشهداء (ع) ضمن خوشامدگویی به مسئول محترم دفتر نهاد رهبری دانشگاه؛ از زحمات و تلاش های فراوان این عزیزان در راستای توجه به فضیلت های اخلاقی و اثر بخشی ایشان در حوزه معنویت و آموزش های اسلامی و دینی تقدیر و تشکر نمودند . در پایان از سوی دفتر نهاد رهبری دانشگاه یک عدد تابلو با موضوع "احکام عبادی بیمار" جهت نصب در سالن ورودی تحویل همکاران بیمارستان گردید .