برپایی ایستگاه سنجش سلامت و تزریق واکسن کووید ۱۹ در محل نماز جمعه مصلی الغدیر و مسجد جامع اهل سنت شهرستان زهک

۰۳ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۵ کد : ۴۲۶۴ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در تاریخ ۱۴۰۰/۰۷/۳۰ ایستگاه سنجش سلامت توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان و کانون بسیج جامعه پزشکی در محل نماز جمعه مصلی الغدیر و مسجد جامع اهل سنت این شهرستان برپا گردید. حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای پوراندخت امام جمعه معزز شهرستان ضمن تبریک هفته وحدت در خصوص اهمیت واکسن کووید ۱۹ خواستار تزریق واکسن تمامی شهروندان و رعایت پروتکل های بهداشتی شد. مولوی عبدالله ذوقی پاک امام جمعه مسجد جامع اهل سنت شهرستان ضمن تبریک هفته وحدت ، ضمن اطلاع رسانی از اهمیت و لزوم واکسیناسیون کووید ۱۹ از کلیه شهروندان خواستار حضور حداکثری افراد جهت انجام واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل های بهداشتی شد. در پایان ائمه جمعه شهرستان از مدافعان سلامت تقدیر و تشکر نمودند.