برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی با اولویت واکسیناسیون کووید ۱۹ در شهرستان زهک

۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۹ کد : ۴۲۴۵ خبر داخلی
تعداد بازدید:۱۴۲
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، در مورخ ۱۴۰۰/۷/۲۰ کارگروه سلامت و امنیت غذایی با الویت برنامه واکسیناسیون کووید ۱۹ با حضور فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان و مدیران دستگاههای اداری در محل فرمانداری شهرستان زهک تشکیل شد . در ابتدای جلسه دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک گزارشی از وضعیت انجام واکسیناسیون کووید ۱۹ در سطح شهرستان توسط تیم های سلامت همچنین و پوشش واکسیناسیون گروههای مختلف سنی را ارائه نمود و اظهار داشت: با توجه به وضعیت موجود با گسترش واکسیناسیون کووید ۱۹ در سطح جامعه ما شاهد کاهش موارد ابتلا، موارد بستری و مرگ ومیر هستیم . مدیر شبکه بهداشت و درمان در ادامه همکاری مردم و ادارات شهرستان در راستای پوشش حداکثری واکسیناسیون گروههای سنی را خواستار شد و بر لزوم حداکثری واکسیناسیون دانش آموزان گروه سنی ۱۸-۱۲ سال تاکید نمود . مهندس اربابی فرماندار شهرستان زهک در این جلسه با اشاره به بسیج کلیه دستگاهها در انجام واکسیناسیون کووید ۱۹ و پوشش حداکثری واکسیناسیون گروههای هدف افزودند: در راستای پوشش حداکثری واکسیناسیون کووید ۱۹ نیز ضروری است که ادارات، شوراهای اسلامی، نیروهای بسیجی، روحانیون و ریش سفیدان در سطح شهرستان، نسبت به اطلاع رسانی و آگاه سازی و دعوت مردم برای انجام واکسیناسیون کووید ۱۹ بایستی هم افزایی و همکاری نمایند . وی در ادامه بر لزوم برنامه ریزی و هماهنگی دستگاههای ذیربط در امر واکسیناسیون تاکید نموده و افزود: تمام ادارات شهرستان آمادگی لازم داشته باشند تا برنامه واکسیناسیون کووید ۱۹ به بهترین شکل در سطح شهرستان انجام گیرد . در ادامه سرهنگ حیدری راد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه از تلاش و همکاری بسیجیان و سایر ادارات شهرستان در اجرای منظم و دقیق طرح شهید حاج قاسم سلیمانی تقدیر نمودند و در خصوص همکاری ناحیه سپاه زهک در تامین امکانات و نیروهای بسیجی در انجام واکسیناسیون کووید ۱۹ با شبکه بهداشت و درمان تاکید نمودند .
برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی با اولویت واکسیناسیون کووید ۱۹ در شهرستان زهک

نظر شما :