ستاد مقابله با کرونا با الویت واکسیناسیون کووید ۱۹ در شهرستان زهک

۰۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۸ کد : ۴۰۴۷ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در مورخ ۱۴۰۰/۶/۳ جلسه ستاد مقابله با کرونای شهرستان زهک با اولویت واکسیناسیون کرونا با حضور فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان، مسئولین و نمایندگان سایر دستگاههای اجرایی در محل سالن کنفرانس فرمانداری شهرستان زهک تشکیل شد . در ابتدای جلسه دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک از تلاش و اهتمام مجموعه اعضای ستاد مقابله با بیماری کرونا شهرستان تقدیر نمود و اظهار داشت: فرایند بیماری کرونا در کشورمان روندی صعودی پیدا کرده و در شهرستان زهک نیز آمارهای مربوط به مبتلایان در ماههای خرداد، تیر و مرداد سال جاری سیر صعودی داشته است . دکتر مجتبی رفیق دوست در ادامه به اهمیت واکسیناسیون گروههای هدف اشاره کرد و افزود: بر اساس اولویت‌های اعلام شده و تدوین سند ملی واکسیناسیون، تزریق واکسن کرونا در شهرستان زهک همچون دیگر نقاط کشور در حال انجام است . مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک خاطرنشان کرد: افرادی که بالای ۴۰ سال سن دارند با مراجعه به مراکز واکسیناسیون برای دریافت واکسن کرونا اقدام نمایند . وی در ادامه بیان داشت : افزایش میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استقبال مناسب از روند واکسیناسیون و ضمانت اجرایی بیشتر مصوبات ستاد مقابله با کرونا از عواملی است که می‌تواند باعث کاهش آمارها در سطح این شهرستان شود . مهندس اربابی فرماندار شهرستان زهک در این جلسه با تبریک روز پزشک از پزشکان و مدافعین سلامت در امر مقابله با کرونا تقدیر نمود و اظهار داشت: پزشکان، پرستاران و تمامی مدافعین سلامت از همان ابتدای همه گیری کرونا در خط مقدم مقابله با این ویروس منحوس قرار دارند و ما بایستی قدردان این عزیزان باشیم . مهندس اربابی با شاره به همکاری و هماهنگی دستگاههای اجرایی در راستای اجرای برنامه های مقابله با کرونا شهرستان افزود: خوشبختانه از همان ابتدای همه گیری کرونا کلیه دستگاههای اجرایی همگام با مدافعین سلامت پای کار بودند و در همین راستا تلاش های بسیار مطلوبی در مدیریت و کنترل بیماری کرونا صورت گرفت که آمارها نیز در مقایسه با سایر نقاط کشور نیز گویای همین موضوع است . وی در ادامه گفت: شهروندان باید با انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی شامل: استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، عدم حضور در تجمعات و شسشتوی دست ها اقدام نمایند تا در سطح جامعه بتوانیم با انجام این اقدامات به پایان همه گیری کرونا کمک کنیم . در ادامه کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان گزارش جامعی از وضعیت بیماری کرونا، اقدامات صورت گرفته و واکسیناسیون گروههای سنی ارائه نمود .
ستاد مقابله با کرونا با الویت واکسیناسیون کووید ۱۹ در شهرستان زهک