برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با موضوع پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا (کووید ۱۹) در محل سالن کنفرانس فرمانداری شهرستان زهک
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۳ جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان زهک با موضوع پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا (کووید ۱۹) با حضور معاون سیاسی ، اجتماعی فرماندار ، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو کارگروه در محل سالن اجتماعات شهرستان زهک برگزار گردید.
دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیان کردند ، مقابله با ویروس کرونا یک موضوع فراگیر است و نیازمند همکاری و مشارکت آحاد جامعه و کلیه سازمان ها در این امر می باشد ، لذا بهترین راه مقابله ، خود مراقبتی، رعایت نکات بهداشتی ، ضد عفونی کردن ، رعایت فاصله گذاری ها ، ماسک زدن و نحوه درست قرنطینه کردن را بیان نمودند.
وی در ادامه ارائه شاخص های مهم بیماری کرونا (کووید ۱۹) از ابتدای شروع همه گیری در سطح شهرستان را ارائه نمودند.
مهندس سرابندی معاونت سیاسی ، اجتماعی فرماندار ، در این جلسه ضمن عرض تشکر از مدافعان سلامت بیان کردند ، رعایت بهداشت فردی ، ضد عفونی اماکن و مراکز ، خودداری از عدم حضور در اماکن تجمعی از نکات مهم پیشگیری از ویروس کرونا (کووید ۱۹) می باشد.
ایشان بیان نمودند ، که این امر از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است و با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.
نظر شما :