جلسه توجیهی طرح ایمن سازی تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال در محل سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک برگزار شد

۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۵ کد : ۳۷۱۸ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ جلسه توجیهی عملیات ایمن سازی تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال سال ۱۳۹۹ با حضور دکتر رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان، کارشناسان ستادی و مسئولین و کاردانان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در محل سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان برگزارشد . دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در خصوص اجرای این طرح گفت : با توجه به شرایط خاص جامعه در مقابله با بیماری کووید ۱۹، مرحله دوم عملیات ایمن سازی فلج اطفال با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در سطح شهرستان از ۱۶ اسفند ماه به مدت ۴ روز اجرا خواهد شد . مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک بیان نمود : عملیات ایمن سازی تکمیلی همانند مرحله قبل در ۴ روز شامل دو روز اول در مناطق روستایی و دو روز دوم در منطقه شهری جهت متولدین ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ تاکنون انجام می پذیرد و در این نوبت تمامی کودکان زیر ۵ سال بر علیه ویروس وحشی فلج اطفال واکسینه می گردند . دکتر رفیق دوست اهداف برنامه را دستیابی به پوشش صد در صد ایمنسازی کودکان زیر ۵ سال ایرانی و مهاجرین در ریشه کنی فلج اطفال عنوان کرد . گفتنی است در این طرح، کلیه کودکان زیر ۵ سال (ایرانی - ۹۹۱۸ نفر و غیرایرانی - ۱۴۵۳ نفر) در مرحله دوم صرف نظر از انجام واکسیناسیون قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال را توسط ۹۰ تیم عملیاتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک دریافت می نمایند .