غربالگری و تب سنجی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

۱۷ تیر ۱۳۹۹ | ۰۷:۳۳ کد : ۳۱۲۸ خبر داخلی
تعداد بازدید:۳۹۷
تب سنجی از متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان زهک انجام گرفت . به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، در راستای اقدامات کنترلی، پیشگیرانه و مقابله با کرونا ویروس کارشناس سلامت محیط به مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جهت بازدید و تب سنجی مراجعه نمودتد و از متصدیان این مراکز غربالگری و تب سنجی انجام گرفت . همچنین در این برنامه تراکت آموزشی توزیع و بر رعایت بهداشت فردی، تنفسی و اجتماعی و لزوم استفاده از ماسک تنفسی تاکید شد .
غربالگری و تب سنجی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

نظر شما :