برگزاری کارناوال سلامت با قرائت پیام های بهداشتی در شهرستان زهک به مناسبت هفته سلامت

۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۶ کد : ۳۰۳۰ خبر داخلی
به مناسبت هفته سلامت کارناوال سلامت با قرائت پیام های بهداشتی در شهرستان زهک برگزار شد . به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، در تاریخ ۱۳۹۹/۲/۴ کارناوال سلامت به مناسبت هفته سلامت با شعار حمایت همگانی از مدافعان سلامت و با هدف ارتقای سطح آگاهی و حساس سازی جامعه و اصناف برای رعایت موازین بهداشتی در مقابله با کرونا برگزار شد . دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در خصوص اجرای این برنامه گفت : هدف از برگزاری کارناوال سلامت، حساس نمودن مردم و اصناف برای رعایت موازین بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، پاسخگویی به سامانه ۴۰۳۰ و همکاری با پرسنل بهداشتی و درمانی برای مقابله با ویروس کرونا بود . مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان در ادامه افزود : برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا مردم تنها برای کارهای ضروری و خرید مایحتاج روزانه از منزل خارج شوند . دکتر رفیق دوست با بیان اینکه کارناوال سلامت در هفته سلامت راه اندازی شده است گفت: در دو ماه گذشته آموزش در خصوص پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا از طریق مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت به صورت روزانه و مستمر به عموم جامعه ارائه شده بود و اکنون در مرحله دوم فاصله گذاری و همزمان با فعالیت صنوف، با راه اندازی کارناوال سلامت پیام های بهداشتی در قالبی نو و متفاوت به مردم ارائه شد تا مردم و صنوف با ما همراه شوند و بدانند که خطر کرونا هنوز تمام نشده است و برای شکست کرونا باید همه اقدامات پیشگیرانه را جدی بگیرند . گفتنی است در این کارناوال، هشدارها و پیام های بهداشتی برای مقابله با کرونا از طریق این کارناوال در سطح شهر زهک با بلند گو به مردم ارائه شد .