بازدید فرماندار و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک از مراکز خدمات جامع سلامت

۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۸ کد : ۲۸۹۵ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در تاریخ ۱۳۹۹/۱/۳ مهندس اربابی فرماندار شهرستان زهک به همراه دکتر رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان از مراکز خدمات جامع سلامت در راستای اقدامات پیشگیرانه از بیماری کرونا ویروس بازدید نمودند . در این بازدید مهندس اربابی در جریان آخرین اقدامات انجام شده توسط پرسنل بهداشتی و درمانی شهرستان زهک در خصوص بیماری کرونا ویروس قرار گرفت و از زحمات پرسنل بهداشتی و درمانی مراکز خدمات جامع سلامت تقدیر و تشکر کرد. فرماندار شهرستان زهک در حاشیه این بازدید با تاکید بر اینکه جامعه پزشکی در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا قرار دارند، عنوان کرد: بدون شک با همدلی و همکاری مردم کرونا را شکست می دهیم. وی با تاکید بر اینکه تلاش جهادگرانه کادر بهداشتی و درمانی در مبارزه با کرونا ستودنی است، از بسیج همه امکانات شهرستان برای مقابله با این ویروس خبر داد و گفت: هم اکنون همه دستگاه ها و سازمان ها با وحدت و انسجام برای پیشگیری و مقابله با این بیماری آماده و در حال خدمات رسانی هستند .