برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با موضوع پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ویروس ۲۰۱۹

۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۹ کد : ۲۸۰۸ خبر داخلی
جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با موضوع پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ویروس ۲۰۱۹ در شهرستان زهک برگزار شد. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۱۰ جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان زهک با موضوع پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ویروس ۲۰۱۹ (کورید -۱۹) با حضور فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان، مدیران دستگاههای اجرایی عضو کارگروه،در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان زهک تشکیل شد. در ابتدای این جلسه دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک به تشریح بیماری کرونا ویروس ۲۰۱۹ پرداختند. وی گفت: بیماری کروید-۱۹ یک بیماری شبه سرما خوردگی و آنفلوآنزا است که علائمی شبیه آن دارد که از خفیف تا شدید و بسته به شرایط فرد بروز می کند، درمان خاصی ندارد و پیشگیری با رعایت بهداشت فردی مهمترین راه مقابله با آن است. مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در ادامه به آخرین وضعیت شیوع این بیماری در سطح کشور و مجموعه اقدامات انجام شده توسط شبکه بهداشت و درمان جهت اطلاع رسانی و پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس در سطح شهرستان پرداختند و در خصوص آمادگی کلیه ظرفیت های شبکه بهداشت و درمان به منظور مقابله با این بیماری مطالبی را عنوان نمودند. مهندس اربابی فرماندار شهرستان زهک در جلسه  کارگروه سلامت و امنیت غذایی با دستور کار پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس گفت: با اطلاع رسانی صحیح در خصوص ویروس کرونا، اجازه ندهیم امنیت روانی جامعه به خطر بیافتد. فرماندار شهرستان زهک اظهار داشت: آموزش های لازم برای پیشگیری و مقابله با این ویروس در شهرستان توسط دستگاه های متولی با جدیت انجام شود. وی همچنین گفت:تمهیدات لازم‌جهت پیشگیری و مقابله با این ویروس توسط دستگاههای ذیربط انجام گردد. مهندس اربابی ضمن تاکید بر ضد عفونی مراکز و اماکن تجمعی افزود: رعایت بهداشت فردی، شست و شوی صحیح دست ها، خودداری از دست دادن و عدم حضور در اماکن تجمعی از نکات مهم پیشگیری از ویروس کرونا است.  در ادامه کارشناس مسئول پیشگیری و مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان مطالب مبسوطی در خصوص تاریخچه، منشاء ویروس، ، علائم اصلی بیماری، شیوع، نحوه انتقال بیماری و راههای پیشگیری از این بیماری ارائه نمودند .