برگزاری جلسه آموزشی و برنامه ریزی جهت آمادگی در برابر کوروناویروس جدید

۰۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۵ کد : ۲۷۹۷ خبر داخلی
جلسه آموزشی و برنامه ریزی جهت آمادگی در برابر کوروناویروس جدید در شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک برگزار شد . به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک جلسه آموزشی و برنامه ریزی جهت مقابله با بیماری کوروناویروس جدید باحضور دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان زهک و جمعی از مسئولین ستادی در محل دفتر مدیریت این شبکه برگزار گردید. مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در ابتدای جلسه در خصوص مواد و تجهیزات ضدعفونی، تجهزات استاندارد حفاظت فردی و راههای پیشگیری مطالبی را بیان نمود. دکتر رفیق دوست در خصوص برگزاری جلسات آموزشی جهت پیشگیری از بیماری کوروناویروس جدید در تمامی واحدهای تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان تاکید نمودند. در ادامه جلسه مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها شبکه مطالب آموزشی درخصوص ویروس جدید کورونا، تعریف موارد مشکوک بیماری، راههای انتقال و پیشگیری و موارد نیازمند ارجاع به حاضرین در جلسه ارائه نمود. در پایان حاضرین در جلسه در خصوص مقابله و کنترل کوروناویروس جدید به بحث و تبادل نظر پرداختند .