برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان زهک
جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان زهک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان زهک با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، مدیر شبکه بهداشت و درمان، مدیران دستگاههای اجرایی عضو کارگروه و کارشناسان ستادی شبکه بهداشت و درمان در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان زهک تشکیل شد.
مهندس سرابندی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان زهک در این جلسه با تبریک فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوه مندانقلاب اسلامی اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع سلامت، کلیه اقدامات پیشگیرانه در خصوص کوروناویروس جدید باید در دستور کار ادارات قرار گیرد،
وی اجرای دستورالعمل های بهداشتی را ضامن سلامت مردم و آحاد جامعه دانست و همکاری های نزدیک و موثر مدیران را در جهت تامین زیرساخت های مناسب برای ارتقاء سطح سلامت جامعه، خواستار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک با تبریک آغاز دهه مبارک فجر به تشریح بیماری کورونا ویروس جدید ۲۰۱۹ و آخرین وضعیت شیوع این بیماری در سطح جهان پرداخت.
وی گفت: بیماری کورونا یک بیماری شبه آنفلوآنزا است که علائمی شبیه آن دارد که از خفیف تا شدید و بسته به شرایط فرد بروز می کند، درمان خاصی ندارد و پیشگیری مهمترین راه مقابله با آن است
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در ادامه در خصوص آمادگی کلیه ظرفیت های شبکه بهداشت و درمان شهرستان به منظور مقابله با معضلات بهداشتی و سلامت منطقه مطالبی را عنوان نمود و همکاری سایر ارگانها در ارتقاء سلامت مردم را حائز اهمیت دانسته و به سوالات و ابهامات اعضاء پاسخ گفت .
در ادامه این جلسه کارشناس سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک ضمن بررسی مصوبات جلسات قبل، در خصوص مهمترین معضلات سلامت محیط شهرستان و برنامه طرح بسیج سلامت نوروزی که از تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ لغایت ۱۳۹۹/۱/۲۰ اجرا می گردد پرداخت.
نظر شما :