۲۹ دی ماه - روز هوای پاک گرامی باد

۰۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۲۲:۱۲ کد : ۲۷۱۵ خبر داخلی
۲۹ دی ماه در تقویم ایران روز هوای پاک نام گذاری شده است. هدف از اعلام روز ملی هوای پاک ایجاد حساسیت در بین اقشار مختلف جامعه است و از آنجا که راهکار اصلی کاهش آلودگی هوا ، مشارکت مردمی و افزایش هماهنگی بین بخشی می باشد این روز می تواند شروع این عزم ملی باشد . به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک به مناسبت روز هوای پاک در سال ۱۳۹۸ با شعار هوای پاک؛ اقدام و عمل برنامه نمادین در مدرسه ابتدایی شهید فاضلی روستای مستیخون توسط واحدهای سلامت محیط و سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک برگزار شد و در راستای افزایش سطح آگاهی دانش آموزان پیرامون اهمیت هوای پاک و مسائل آلودگی هوا توسط کارشناس سلامت محیط مطالبی ارائه شد و در پایان برنامه به دانش آموزان جوایزی اهدا گردید .
۲۹ دی ماه - روز هوای پاک گرامی باد