بازرسی از نانوایی های بخش جزینک توسط کارشناسان سلامت محیط
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک از بازرسی نانواییهای بخش جزینک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، دکتر مجتبی رفیق دوست گفت : کارشناسان سلامت محیط با هدف حفظ و ارتقای سلامت آحاد جامعه در آبان ماه ۱۳۹۸ اقدام به اجرای طرح بازرسی بهداشتی از نانواییهای بخش جزینک نمودند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک اظهار داشت: در این طرح که توسط کارشناسان سلامت محیط صورت گرفت، کلیه نواقص بهداشتی مورد بررسی قرار گرفت و تعدادی نان جهت نمونه برداری به آزمایشگاه ارسال شد.
دکتر رفیق دوست افزود : میزان استفاده از نمک در خمیر بایستی به ازای هر ۱۰۰ کیلوگرم آرد حداقل یک کیلوگرم نمک به خمیر اضافه گردد تا میزان نمک باقیمانده در نان بعد از پخت کمتر از ۱ درصد گردد.
وی همچنین عنوان کرد: بازرسی از نانواییها جهت بررسی وضعیت بهداشتی به صورت مستمر در شهرستان زهک در حال انجام است.
در این بازرسی که توسط کارشناسان سلامت محیط صورت گرفت، از تمام نانوایی های بخش جزینک بازدید و مسائل بهداشتی براساس چک لیست بازرسی شامل : وضعیت بهداشتی و ساختمانی مکان کسب، وضعیت بهداشتی کارگران و میزان نمک مصرفی در خمیر مورد بررسی قرار گرفت و در زمینه رعایت نکات بهداشتی شامل : استفاده از روپوش، کلاه، نظافت و نصب درب توری و همچنین اضافه نمودن نمک در حد مطلوب آموزشهای لازم به صورت چهره به چهره به نانوایان ارائه شد .
گفتنی است در این بازرسی ۲ نانوایی اخطار تعطیلی، ۲ نانوایی معرفی به تعزیرات حکومتی و ۲ نانوایی نیز اخطار رفع نواقص دریافت نمودتد .
نظر شما :