برگزاری جلسات پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا در مدارس شهرستان زهک

۲۱ آذر ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۸ کد : ۲۶۰۳ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک جلسات آموزشی پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا با حضور کارشناسان، مراقبین سلامت و بهورزان در مدارس شهرستان زهک برگزار گردید. دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک با اشاره به اهمیت پیشگیری از بیماریهای واگیر فصلی گفت: با انجام فعالیت های پیشگیرانه در مواجهه با بیماری های همه گیر فصلی مثل آنفلوانزا درصد موارد ابتلا و هزینه های درمانی کاهش می یابد. وی افزود: مدارس به عنوان یک محیط اجتماعی بیشتردر معرض بیماریهای همه گیر قرار دارند و رعایت نکات بهداشت فردی و گروهی توسط دانش آموزان و معلمان و اجرای آموزش های لازم در پیشگیری ازبیماری های واگیر در مدارس موثر است. گفتنی است شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک با هدف افزایش آگاهی عمومی، جلسات آموزشی را با همکاری آموزش و پرورش در مدارس برگزار نموده است تا دانش آموزان، مدیران و معلمین مدارس با اصول پیشگیری از بیماری آنفلوانزا آشنا شوند. همچنین در این جلسات تراکت آموزشی آنفلوانزا بین دانش آموزان توزیع گردید .
برگزاری جلسات پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا در مدارس شهرستان زهک