برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان زهک
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در تاریخ ۹۸/۸/۲۱ جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان زهک با حضور فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان، مدیران دستگاههای اجرایی عضو کارگروه و کارشناسان ستادی شبکه بهداشت و درمان در محل سالن اجتماعات فرمانداری زهک تشکیل شد .
مهندس اربابی فرماندار شهرستان زهک در این جلسه با تبریک فرارسیدن ماه ربیع الاول و آغاز امامت امام زمان (عج) و فرارسیدن هفته وحدت گفت : سلامت مردم از مهمترین مقوله های مورد توجه بوده و بایستی با تعامل و همکاری بین مردم و مسئولین، ضمن به حداقل رساندن مسائل و مشکلات این حوزه، برنامه ریزی لازم به منظور ارتقای شاخص های بهداشتی منطقه با توان بیشتری مدنظر قرار گیرد.
مهندس اربابی افزود : از دستگاههای اداری شهرستان انتظار می رود با اتکاء به قوانینی که در اختیار دارند بدون چشم پوشی در برابر هر عملی که سلامت شهروندان وامنیت غذایی آنان را تهدید می کند مقابله و برخورد نمایند.
دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در ابتدای جلسه به ارائه گزارش عملکرد شبکه در سال ۱۳۹۸ و وضعیت شاخص های بهداشتی و درمانی منطقه پرداختند و ضمن تشکر از فعالیت های انجام شده و پیگیری مصوبات کارگروه توسط تیم های مربوطه، ارتقای سطح سلامت جامعه را در گروه تعامل و همکاری های همه جانبه مدیران ادارات و نهادهای شهرستان با شبکه بهداشت و درمان شهرستان عنوان نمود.
در ادامه کارشناس سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص مصوبات جلسه قبلی این کارگروه را ارائه نمود
گفتنی است در این جلسه موضوعاتی از قبیل مشکلات پسماند روستایی، برنامه های نظارتی دخانیات، برنامه پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی در جوانان، بیماریهای دیابت و فشارخون بالا، سل، هاری و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در پایان مصوبات جلسه توسط فرماندار به روسای ادارات شهرستان اعلام گردید .
نظر شما :