برگزاری کلاس آموزشی برنامه آمادگی خانوار در برابر بلایا (DART)

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۰۷:۴۷ کد : ۲۴۹۴ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، کلاس آموزشی برنامه آمادگی خانوار در برابر بلایا (DART) توسط کارشناس مدیریت وکاهش خطر بلایای شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک جهت کارشناسان/کاردانان مراکز خدمات جامع سلامت برگزار شد. محمد حیدرپور کارشناس مدیریت وکاهش خطر بلایا در خصوص این کلاس آموزشی گفت: در راستای آموزش به کارشناسان/کاردانان مراکز خدمات جامع سلامت و انتقال این آموزشها به پرسنل بهداشتی و ارائه به خانوارهای تحت پوشش، جهت آمادگی در برابر بلایا، آموزش رسم نقشه خطر خانه، مقاوم سازی غیر سازه ای ، تمرین مانور زلزله در خانه، کمکهای اولیه و اطفاء حریق این کلاس برگزار گردید. وی بیان کرد : برنامه ارزیابی و آموزش آمادگی خانوار در برابر بلایا در کلیه ی مراکز، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت در حال اجرا است و از طریق فرم ارزیابی در سامانه سیب مادران هر خانوار به سوالات پاسخ می دهند سپس با توجه به مطالب آموزشی و دوره های آموزشی که مراقبین سلامت و بهورزان گذرانده اند آموزش های لازم به مادران داده شده و در سامانه سیب ثبت میگردد که به صورت سالیانه ارزیابی و آموزش در این خصوص به خانوارها ارائه می گردد . همچنین افزود : تا کنون اکثر خانوارهای تحت پوشش آموزش های لازم در این زمینه را فرا گرفته اند .
برگزاری کلاس آموزشی برنامه آمادگی خانوار در برابر بلایا (DART)