درراستای برنامه سلامت نوروزی و نظارت بربهداشت مواد غذایی و پخت شیرینی در قنادی ها وشیرینی فروشی ها

۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۴ کد : ۲۰۱۱ خبر داخلی
تعداد بازدید:۴۲۵
درمورخه ۱۵ / ۱ / ۹۸ ازکلیه شیرینی فروشی ها و کارگاههاشیرینی توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان زهک بازدید بعمل آمد و آموزشهای لازم درخصوص رعایت بهداشت درمحیط کاربه متصدیان و گارگران شاغل درقنادی ها داده شد وبوسیله تجهیزات پرتابل بهداشت محیط میزان آلودگی سطوح ، دمای محیط و دمای یخچال سنجش گردید
درراستای برنامه سلامت نوروزی و نظارت بربهداشت مواد غذایی و پخت شیرینی در قنادی ها وشیرینی فروشی ها

نظر شما :