جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با اولویت مدیریت و کنترل اپیدمی کووید۱۹ در شهرستان زهک

۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۰ کد : ۳۷۱۳ خبر داخلی
تعداد بازدید:۲۵۳
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، در تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۵ جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با اولویت مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ با حضور مهندس اربابی فرماندار شهرستان، دکتر رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان و مسئولین و نمایندگان ادارات عضو کارگروه در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان زهک برگزار شد . دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در ابتدای جلسه گزارشی از وضعیت بیماری کووید ۱۹ در سطح شهرستان ارائه نمودند و مهمترین اقدامات انجام گرفته در سطح شهرستان را در راستای مقابله با بیماری کرونا ارائه نمودند . وی در ادامه گفت: سلامتی مردم برای ما اولویت اصلی است و با توجه به وضعیت بیماری در سطح جامعه، باید همچنان بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی شامل بهداشت فردی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی و ضدعفونی و گندزدایی مستمر محیط اهتمام داشته باشیم . مهندس اربابی فرماندار شهرستان زهک در این جلسه اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز ، مردم باید در مراکز و اماکن عمومی به پروتکل های بهداشتی عمل نمایند تا در وضعیت بحرانی قرار نگیریم . مهندس اربابی در ادامه گفت: پروتکل های بهداشتی بایستی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و تمامی دستگاههای اجرایی شهرستان اجرا گردد تا بتوانیم با مشارکت و همیاری مردم گام موثری در راستای مقابله با ویروس کرونا برداریم . وی همچنین به مشکلات سلامت محیط شهرستان پرادختند و همکاری دستگاههای اجرایی را در جهت رفع این مشکلات خواستار شدند . در ادامه ضمن بررسی مصوبات جلسه قبلی، در خصوص رفع معضلات و مشکلات سلامت محیط شهرستان تصمیمات لازم اتخاذ شد .
جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با اولویت مدیریت و کنترل اپیدمی کووید۱۹ در شهرستان زهک

نظر شما :