نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در خصوص بازگشایی مدارس در شهرستان زهک

۰۷ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۱ کد : ۳۲۹۱ خبر داخلی
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک از نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در مدارس شهرستان زهک خبر داد . به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان با اشاره به بازگشایی مدارس و نظارت کارشناسان، مراقبین سلامت و بهورزان بر رعایت کامل نکات بهداشتی در مدارس گفت: پرسنل بهداشتی با حضور در مدارس شهرستان زهک ضمن بازدید، آموزش های لازم در زمینه رعایت اصول بهداشت فردی و تنفسی و اجرای فاصله گذاری اجتماعی را به دانش آموزان و معلمین ارائه نمودند . دکتر مجتبی رفیق دوست افزود: با توجه به بازگشایی مدارس، نظارت و بازرسی از مدارس شهرستان زهک توسط پرسنل بهداشتی به صورت مستمر صورت می گیرد . او اضافه کرد: کلیه معلمان و دانش آموزان در هنگام حضور در مدرسه،ضمن رعایت نکات بهداشتی باید از ماسک و دستکش استفاده کنند و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در مدرسه ضروری است .
نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در خصوص بازگشایی مدارس در شهرستان زهک