برگزاری کمیته مرگ و میر نوزادان و کودکان ۵۹_۱ ماهه

۱۷ تیر ۱۳۹۹ | ۰۷:۲۹ کد : ۳۱۲۶ خبر داخلی
کمیته مرگ و میر نوزادان و کودکان ۵۹_۱ ماهه در شهرستان زهک برگزار شد . به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، اولین کمیته مرگ و میر نوزادان و کود‌کان ۵۹_۱ ماهه در سال ۱۳۹۹ با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان، مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی ، کارشناس نظام مراقبت مرگ معاونت بهداشتی، متخصص اطفال بیمارستان سیدالشهداء (ع)، پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت و کارشناسان واحد سلامت خانواده و جمعیت در محل سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک برگزار شد . در این جلسه ابتدا دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک ضمن خوشامدگویی، بر حساس سازی پزشکان نسبت به علایم خطر در کودکان جهت بهبود شاخص های مرگ مطالبی را عنوان نمودند . در ادامه گزارشی از آمار ها و شاخص های مرگ کودکان و تجزیه و تحلیل علل مرگ های نوزادان و کودکان ۵۹-۱ ماهه در سال های ۹۷و ۹۸ توسط کارشناس مرگ کودکان شبکه بهداشت و درمان ارائه شد و نتایج مصوبات کمیته های قبلی بررسی شد . سپس مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی، ضمن بیان اهداف برنامه، در خصوص افزایش آمار مرگ و میر نوزادان و کودکان طی سالهای اخیر و لزوم اتخاذ تدابیر لازم جهت کاهش آمار مذکور مطالبی را بیان نمودند . در پایان علل مرگ نوزادی بیمارستانی و مرگ ۵۹-۱ ماهه بیمارستانی توسط متخصص اطفال تجزیه و تحلیل و برنامه ریزی در راستای اجرای مداخلات موثر انجام گرفت .
برگزاری کمیته مرگ و میر نوزادان و کودکان ۵۹_۱ ماهه