آغاز طرح آهن یاری و مکمل یاری با ویتامین D در مدارس متوسطه اول و دوم شهرستان زهک

۱۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۵ کد : ۲۴۶۲ خبر داخلی
در تاریخ ۹۸/۷/۱۵ طرح آهن یاری و مکمل یاری با ویتامین D به منظور ارتقای سطح سلامت دانش آموزان و پیشگیری از کم خونی و کمبود ویتامین D در مدارس متوسطه اول و دوم شهرستان زهک توسط واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان این شهرستان آغاز شد. دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک افزود: برنامه آهن یاری به منظور افزایش آگاهی و پیشگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن در دانش آموزان دختر متوسطه دوره اول و دوم اجرا می گردد. دکتر رفیق دوست یادآور شد : اجرای برنامه مکمل یاری با ویتامین D نقش موثری در پیشگیری از بروز بیماریهای قلب و عروق، سرطان ها، استخوان، ام اس، افسردگی و بیماریهای عفونی و ... دارد. وی تصریح نمود : طرح مکمل یاری هرساله با هدف پیشگیری از بروز کمبود آهن و ویتامین D از مهرماه در مدارس آغاز می شود، توزیع آهن به مدت چهار ماه و ویتامین D تا پایان سال تحصیلی انجام می شود .