نشست سیاسی اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت درمان و ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان زهک

۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۰ کد : ۳۹۴۹ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۲۶ نشست سیاسی اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی با ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان زهک در محل سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک برگزار شد. دکتر رفیق دوست، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، ضمن اعلام حضور در پای صندوق آرا انتخابات، کلیه همکاران را به شرکت پر شور در این انتخابات دعوت می نماید. وی افزود، شرکت و حضور در انتخابات وظیفه شرعی همه ماست. سرهنگ حیدری راد، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان، از مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک تشکر و قدر دانی کرد. حیدری افزود، انتخابات رقابت میان احزاب سیاسی کشور نیست بلکه یک طرف این انتخابات نظام سلطه و طرف دیگرش ملت ایران اسلامی قرار دارند و یقیناُ مشارکت حداکثری در این انتخابات به منزله شکست راهبردهای استکبار جهانی محسوب می شود. ایشان بیان کردند، مهم حضور در انتخابات است و براساس شاخص های مقام معظم رهبری و بصیرت به فرد اصلح راُی بدهیم.
نشست سیاسی اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت درمان  و ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان زهک