اجرای طرح بسته امنیت غذایی در شهرستان زهک

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۰ کد : ۳۹۳۱ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، دکتر مجتبی رفیق دوست در این خصوص گفت : طرح بسته امنیت غذایی با مشارکت واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان، فرمانداری، کمیته امداد امام خمینی ره، بهزیستی، هلال احمر و اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی با هدف افزایش کمی و کیفی سیاست های بهبود تغذیه و امنیت غذای شهرستان اجرا می گردد . دکتر رفیق دوست افزود : براساس مطالعات سمپات (سامانه ملی پایش امنیت تغذیه) و طبقه بندی شاخص های کشاورزی، اقتصادی، اجتماعی، اقلیمی، بهداشتی و تغذیه ای مرتبط با امتیت غذایی، استان سیستان و بلوچستان در حیطه بسیار ناامن غذایی طبقه بندی شده است که در همین راستا برای بهبود این عوامل مشارکت و همکاری بین بخشی را می طلبد . وی با تاکید بر اینکه نگاه این برنامه توسعه امنیت غذایی جامعه است، گفت: اجرای بسته امنیت غذا و تغذیه (الگوی باغ) در شهرستان زهک با هدف کاهش وضعیت نا امن غذایی به میزان ۵۰ درصد،‌ افزایش دانش،نگرش و مهارت جمعیت در زمینه سواد غذا و تغذیه و ورود خانوارها با وضعیت ناامنی به فرایند خوداتکایی است . گفتنی است جلسه هماهنگی اجرای این طرح با حضور فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان واحدهای بهبود تغذیه جامعه و آموزش و ارتقای سلامت شبکه در محل فرمانداری شهرستان زهک برگزار شد .
اجرای طرح بسته امنیت غذایی در شهرستان زهک