دیدار فرماندار محترم شهرستان زهک از بیمارستان سیدالشهداء و مراکز خدمات جامع سلامت

۱۳ فروردین ۱۴۰۰ | ۲۱:۳۲ کد : ۳۷۹۸ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۱۳ فرماندار محترم ،مهندس اربابی به همراه مدیر شبکه بهداشت و درمان ،دکتر رفیق دوست از بیمارستان سیدالشهداء و مراکز خدمات جامع سلامت دیدار کردند. اربابی ضمن عرض تبریک و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن سال نو و عرض خداقوت و خسته نباشید به مدافعان سلامت در جریان امور مربوطه و خدمات ارائه شده به منظور مدیریت کنترل و اپیدمی کووید ۱۹ توسط این واحدها قرار گرفتند . در پایان ایشان افزود؛ضمن ابراز قدردانی،سلامتی و توفیق روز افزون شما تلاشگران عرصه سلامت و خانواده های محترمتان از درگاه حضرت حق مسالت می نمایم.