بازدید مدیر شبکه بهداشت و درمان و جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه از روند اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی

۰۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۵ کد : ۳۵۸۱ خبر داخلی
مدیر شبکه بهداشت و درمان و جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در مراکز خدمات جامع سلامت بازدید کردند . به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان و سرهنگ سهرابی جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه با حضور در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی ضمن دیدار با پرسنل بهداشتی و بسیجیان از اجرای طرح مدیریت و کنترل بیماری کووید ۱۹ (طرح شهید حاج حاج قاسم سلیمانی) بازدید و روند اجرای طرح را مورد بررسی قرار دادند . در این بازدید طرفین در جریان آخرین اقدامات انجام شده شامل: تشکیل کمیته های عملیاتی، تیم های مراقبتی، حمایتی و نظارتی در راستای فعالیت های محله محور و خانواده محور در این مراکز قرار گرفتند و همچنین بر لزوم همسو بودن فعالیت ها به صورت گسترده در سطح منطقه تاکید نمودند . گفتنی است در این برنامه، بسته های بهداشتی و حمایتی میان خانواده های نیازمند و اقشار آسیب دیده از کرونا توزیع شد .