برگزاری  جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با موضوع کرونا ویروس در شهرستان زهک

۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۴ کد : ۳۰۴۰ خبر داخلی
تعداد بازدید:۳۳۶
 جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با موضوع کرونا ویروس در شهرستان زهک انجام شد . به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در مورخ ۹۹/۲/۳۱ جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با موضوع کرونا ویروس با حضور فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان، مسئولین و نمایندگان ادارات عضو کارگروه در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان زهک برگزار شد. دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در ابتدای جلسه گزارشی از روند شیوع و آمادگی شبکه بهداشت و درمان در مقابله با بیماری کرونا ارائه نمودند. دکتر رفیق دوست گفت: سلامتی مردم برای ما اولویت اصلی است و باید همچنان بر رعایت نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و ضدعفونی و گندزدایی مستمر محیط اهتمام داشته باشیم . مهندس اربابی فرماندار شهرستان زهک در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های کارکنان حوزه سلامت و سایر ادارات و گروههای جهادی شهرستان در مقابله با ویروس کرونا گفت: با اطلاع رسانی صحیح در خصوص ویروس کرونا و با رعایت نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مراکز و اماکن عمومی و سایر اقدامات پیشگیرانه بتوانیم اپیدمی کرونا را کنترل کنیم . مهندس اربابی افزود : اگر تلاش های شبانه روزی دستگاههای اجرایی جهت مقابله با ویروس کرونا شهرستان نبود بی شک آمار مبتلایان به ویروس کرونا بسیار بیشتر از آمار فعلی بود. فرماندار شهرستان زهک در ادامه اظهار داشت: آموزش های لازم برای مقابله با ویروس کرونا در شهرستان توسط دستگاههای اجرایی به صورت مستمر ادامه یابد . در ادامه جلسه کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان توضیحات مبسوطی در خصوص وضعیت بیماری در شهرستان، فعالیت های انجام گرفته توسط شبکه بهداشت و درمان در راستای کنترل اپیدمی کرونا، پیشنهادات و انتظارات از دستگاههای اجرایی شهرستان را ارائه نمودند .
برگزاری  جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با موضوع کرونا ویروس در شهرستان زهک

نظر شما :