کنترل و نظارت شرکت تعاونی کشت و صنعت قارچ اوشیدا پروتئین سیستان

۲۱ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۹ کد : ۲۶۰۶ خبر داخلی
تعداد بازدید:۴۱۱
کارشناسان سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در تاریخ ۹۸/۹/۲ در راستای کنترل و نظارت بر وضعیت بهداشتی شرکت تعاونی کشت و صنعت قارچ شهرستان زهک از کلیه واحدهای آن شامل : سالن های کشت، سردخانه نگهداری قارچ، اتاق بسته بندی و ... بازدید نمودند و جهت رفع نواقص مشاهده شده پسخوراند ارسال شد .
کنترل و نظارت شرکت تعاونی کشت و صنعت قارچ اوشیدا پروتئین سیستان

( ۳ )

نظر شما :