برگزاری جلسات آموزشی پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا جهت گروههای مختلف جامعه در شهرستان زهک

۲۱ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۴ کد : ۲۶۰۴ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک نظر به اهمیت افزایش سطح آگاهی جامعه از مخاطرات بیماری آنفلوآنزا و در راستای پیشگیری از شیوع این بیماری در بین آحاد مردم، جلسات آموزشی نظام مراقبت بیماری آنفلوآنزا برای گروههای مختلف جامعه به ویژه سفیران سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت برگزار شد. دکتر مجتبی رفیق دوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در این خصوص گفت : با بیان اینکه همواره پیشگیری از بهتر از درمان است هدف از برگزاری این جلسات را رعایت موارد و دستورالعمل های بهداشتی توسط افراد و انتقال مباحث آموزشی به گروههای مختلف در جهت ارتقای سطح آگاهی جامعه از خطر شیوع بیماری آنفلوآنزا تاکید کرد. گفتنی است در این جلسات کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک مطالب آموزشی مرتبط با بیماری آنفلوآنزا و راههای پیشگیری از ابتلا و در صورت مبتلا شدن، راههای جلوگیری از شیوع بیماری را به گروههای مختلف جامعه به ویژه سفیران سلامت ارائه نمودند. همچنین در این جلسات، تراکت آموزشی بیماری آنفلوانزا بین آحاد مردم توزیع شد .