برگزاری کارگاه پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا جهت مدیران و رابطین بهداشتی مدارس

۲۱ آذر ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۴ کد : ۲۶۰۲ خبر داخلی
در تاریخ ۹۸/۹/۱۶ کارگاه آموزشی پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا جهت مدیران و رابطین بهداشتی مدارس در شهرستان زهک برگزار شد . به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک درراستای ارتقای وضعیت سلامت دانش آموزان و با توجه به فرارسیدن فصل سرما و شیوع بیماری آنفلوانزا کارگاه آموزشی پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا با حضور سرپرست آموزش و پرورش و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان جهت مدیران و رابطین بهداشتی مدارس در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش شهرستان زهک برگزار شد. سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان زهک در ابتدای این کارگاه اموزشی ضمن تشکر از همکاری شبکه بهداشت و درمان در خصوص برگزاری این کارگاه آموزشی افزودند: مهمترین عنصر در یک زندگی سالم متکی بر خود آگاهی است. ایشان هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی مدیران و رابطین بهداشتی مدارس با راههای پیشگیری و جلوگیری از گسترش بیماریهای مسری و واگیردار منجمله آنفلوانزا که در این روزها و با شروع فصل سرما رواج و گسترش یافته است و همچنین آموزش به دانش آموزان در خصوص راههای پیشگیری از این بیماری عنوان نمود.  در ادامه کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک به عنوان مدرس این کارگاه آموزشی در خصوص تعریف بیماری، راه‌های انتقال، دلایل اهمیت مراقبت بیماری آنفلوانزا، افراد در معرض خطر بیماری، پیشگیری از انتشار بیماری، آنفلوانزای پرندگان و اهمیت انتقال آن به انسان و مراقبت موارد انسانی مشکوک به آنفلوانزای پرندگان توضیحات را ارائه نمودند .