برگزاری جلسه آموزشی، هماهنگی و برنامه ریزی ارتقای سلامت مادران باردار و کاهش مرگ و میر مادران

۲۷ آبان ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۰ کد : ۲۵۶۱ خبر داخلی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک در تاریخ ۹۸/۸/۲۳ جلسه ای جهت ارتقای سلامت مادران باردار و کاهش مرگ و میر مادران با حضور ماماها و کاردانان مراکز خدمات جامع سلامت در محل سالن کنفرانس این شبکه برگزار گردید . ‌ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک هدف از برگزاری این جلسه را بررسی علل و عوامل موثر در مرگ مادر در دوران بارداری، زایمان و پس از زایمان عنوان نمود . دکتر مجتبی رفیق دوست افزود : شناسایی عوامل قابل اجتناب جهت پیشگیری از مرگ مادران باردار پر خطر یکی از موارد مهم مراقبت در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت است . در این جلسه کارشناس سلامت مادران شبکه نیز در خصوص روند شناسایی مادران باردار پرخطر و فرایند درمان و پیگیری مباحث لازم را بیان کرد . در پایان مقرر گردید : کلیه مادران پرخطر منطقه توسط پزشک و ماما ویزیت شوند و ارسال عملکرد مراقبت ویژه مادران باردار و ارسال نتیجه بازنگری مجدد طبق فرم طراحی شده به واحد سلامت خانواده و جمعیت شبکه صورت پذیرد. همچنین بازدید پاتوق ها جهت شناسایی مادران باردار با قید فوریت در دستور کار قرار گیرد و آزمایش رایگان پروتئین ادرار برای مادران در معرض خطر از طریق کیت های نواری موجود در مراکز خدمات جامع سلامت انجام شود .