برگزاری کارگاه آموزشی تحرک و سلامت میانسالان

۱۸ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۳ کد : ۲۵۴۵ خبر داخلی
با هدف کاهش مرگ و میر زودرس؛ کارگاه آموزشی تحرک و سلامت میانسالان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک برگزار شد. مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک گفت: گذر اپیدمیولوژیک، تغییر سیمای بیماریها با غلبه غیر واگیر و مخاطرات تهدید کننده سلامتی(تحرک ناکافی، تغذیه نا مناسب و ...) نیاز های سلامت را در گروههای سنی بویژه در بزرگسالان تغییر داده است و در این رابطه بر اساس طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، خدمات جامع سلامت میانسالان در اولویت برنامه های حوزه سلامت قرار می گیرد که هدف آن کاهش مرگ و میر زود رس در همه سنین بویژه ۷۰-۳۰ سال می باشد. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، دکتر رفیق دوست در کارگاه آموزشی تحرک و سلامت میانسالان که به منظور آموزش ماماهای شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت در محل سالن کنفرانس شبکه بهداشت زهک برگزار گردید، افزود: برای اجرایی نمودن  این بر نامه ها آموزش کتابهای راهنما مبتنی برانجام خطر سنجی بیماریهای قلبی عروقی، بهبود سبک زندگی (تغذیه، تحرک بدنی، دوری از دخانیات و سایر مواد مخدر و ...)، تامین سلامت روان، تامین خدمات سلامت باروری به خصوص پیشگیری اولیه از سرطان پستان و دهانه رحم صورت گرفته است. وی در ادامه گفت: اگر چه افزایش سن فرایندی است که در تمام زندگی اتفاق می افتد اما مداخلات سلامت در قالب خدمات نوین سلامت می توانند از وقوع زود هنگام این مراحل طبیعی پیشگیری کرده و کیفیت زندگی را افزایش دهند. وی اضافه کرد: به موازات اتمام آموزشها عملیات اجرایی در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت با محوریت خطر سنجی بیماریهای قلبی عروقی و غربالگری سرطانهای شایع  انجام خواهد یافت. در پایان این کارگاه ضمن تاکید بر اهمیت تحرک و ورزش در دوران میانسالی، وضعیت غربالگری میانسالان در شهرستان زهک و چگونگی ورزش مناسب در این گروه سنی، حرکات مذکور به صورت عملی اجرا گردید .
برگزاری کارگاه آموزشی تحرک و سلامت میانسالان