جلسه ای باحضور پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش شبکه بهداشت ودرمان شهرستان زهک درمحل دفترفرمانداری

۲۴ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۶ کد : ۲۳۴۹ خبر داخلی
درمورخه ۲۰ / ۵ / ۹۸ جلسه ای باحضور پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش شبکه بهداشت ودرمان شهرستان زهک درمحل دفتر فرماندار با حضور فرماندار ومدیرشبکه در رابطه با اجرای موفق طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا سال ۱۳۹۸ تشکیل گردید. درابتدا دکتر رفیق دوست مدیر شبکه ضمن بیان وضیعت کلی اجرای طرح و تلاشهای پزشکان و سایر کارکنان مراکز از کیفیت اجرای طرح در زمان مشخص و با پوشش بالای صد درصدی منطقه تقدیر و تشکر بعمل آورد. درادامه کارشناس واحدبیماریها ضمن بیان شاخص های مهم فشار خون و پوشش صد در صدی جمعیت هدف در طرح در زمینه برنامه ریزی های صورت گرفته جهت پیگیری و درمان بیماران شناخته شده مطالبی عنوان گردید درپایان مهندس اربابی فرماندار ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای انجام گرفته برتداوم اجرای این طرح ها و برنامه ها تاکید و عنوان نمودند فرمانداری مبحث سلامت مردم را در اولویت کار قرار داده و از هیچ کوششی در این زمینه دریغ نخواهد کرد. درپایان جلسه نیز پزشکان به پاس زحمات خویش در منطقه لوح سپاس دریافت نمودند.